Accesorii

SC REVELINE SRL - Accesorii

Uneori, accesoriile sunt mai importante decât hainele. Accesoriile sunt antidotul pentru lehamite, poate chiar mai bun decât o umbră de ruj roșu. Niciodată nu lăsa accesoriile în plan secund. Împreună cu un zâmbet frumos, ele pot crea sau distruge o imagine. Și mereu vorbesc despre stilul tău. Accesoriile pot spune multe despre dispoziția ta. Poate că ochii sunt oglinda sufletului, dar pantofii, cureaua și poșeta arată unde suntem, sau unde am vrea sa fim.

Așadar, când creezi o imagine, este esențial să încorporezi un accesoriu sau două. Ba chiar poți obține o excentricitate prin amestecul inedit al lucrurilor dragi pe care le porți. Treci de la timid la îndrăzneț prin schimbarea pantofilor joși cu unii cu tocuri. Ia și o poșeta mare pentru un efect mai puternic.

Ce este grozav la cele mai multe accesorii e că nu par demodate, cum se poate întâmplă cu hainele, după o vreme. Poți purta aceeași curea an după an, fără asemenea probleme. Când vine vorba de genți, e de preferat să alegi ceva clasic, și nu o imitație de moment. Dacă e nevoie, cumpără o piesă la modă, bucură-te de ea indiferent de cât timp va fi la modă, apoi pune-o deoparte pentru mai târziu. O piesă cu adevărat importantă în stare bună poate vedea din nou lumina zilei, iar nostalgia pentru ea te va face să pari o cunoscătoare în ale modei, pentru ca ai păstrat-o.

Colecția noastră