Recondiționări

SC REVELINE SRL - Recondiționări

Fiecare dintre noi folosim obiecte din piele, fie că este vorba despre îmbrăcăminte, încălţăminte, decoraţiuni, mobilier sau accesorii. Dar ce te faci atunci când acestea se pătează, se zgârie sau se rup? Echipa noastră de secialiști te poate ajuta, oferindu-ți servicii de recondiționare de înaltă calitate, modificare haine piele și reparații haine piele la prețuri accesibile.

Iată câteva sfaturi de la Reveline, aplicabile în situații de urgență:

Petele se curăţă folosind cuburi de gheaţă

Urmele de mâncare şi guma de mestecat lipită pe o canapea sau un fotoliu din piele se curăţă foarte uşor folosind câteva cuburi de gheaţă învelite într-o cârpă moale şi uscată.Este interzisă folosirea obiectelor ascuţite precum cuţite sau lame. Acestea pot zgâria sau tăia suprafaţa din piele şi pot deteriora vopseaua.

Urmele de pix se duc cu spirt

Dacă ţi-ai murdărit haina de piele sau jacheta cu pastă de pix, nu dispera! Pixul se şterge cu soluţii şi creme speciale pentru curăţarea pielii naturale. Dacă aceste soluţii nu funcţionează, poţi încerca să cureţi folosind spirt sau lapte demachiant. Şterge locul pătat cu grijă, fără să apeşi foarte tare pentru ca vopseaua să nu se decoloreze.

Cum acoperi zgârieturile fine?

De cele mai multe ori, zgârieturile sunt fine, uneori chiar abia vizibile. Atunci când zgârietura este superficială, este suficient să acoperi locul cu puţină vopsea specială pentru piele. După ce vopseaua s-a uscat, vei vedea că a dispărut şi zgârietura. Este foarte important ca nuanţa vopselei să se potrivească perfect cu nuanţa obiectului din piele pe care doreşti să-l recondiţionezi.